Vídeo promocional - Benvinguts a Pagès - kinothèque

Vídeo: Kinothèque (kinotheque.com)
Imatges aèries: NordDron (facebook.com/norddron.cat)

Els dies 17-19 de juny de 2016 es va celebrar la primera edició de Benvinguts a Pagès, la festa major de la pagesia, el territori, els productes de proximitat i la gastronomia catalana.

Durant tot un cap de setmana, explotacions agràries i ramaderes d’arreu de Catalunya obriran les portes per posar en valor el món rural i els aliments que s’hi produeixen. A més de visitar les hortes, vinyes, oliveres o ramats, veure com treballen els pagesos i ramaders i descobrir els productes de temporada, la majoria de les cases i granges oferiran un petit tast dels seus productes. En acabar, hi haurà una zona de venda per comprar el producte en el lloc on neix. [font: Descobrir.cat]

Benvinguts a Pagès és una iniciativa liderada per la Fundació Alícia, amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Coneixement, a través de l’Agència Catalana de Turisme, i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb la col·laboració de Patronats de Turisme de les Diputacions provincials, Consells Comarcals i altres agents locals.

© Derecho de autor - kinothèque -